

Ingredientai
1 vid. dydžio svogūno
1 šaukšto baltojo vyno acto
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Juodųjų pipirų
Akmens druskos
2–3 slyvų
2 šaukštų WOW MAMA padažo „BBQ Classic“
1 sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyko
Mėgstamų žolelių (patiekti)
Gaminimas
1) Supjaustykite svogūną pusžiedžiais, užpilkite baltojo vyno actu, šaukštu alyvuogių aliejaus, užberkite juodųjų pipirų ir akmens druskos. Permaišykite ir trumpam atidėkite.
2) Slyvas supjaustykite pusiau, išimkite kauliukus, pašlakstykite aliejumi, druska ir dėkite ant grotelių. Iškeptas slyvas sumaišykite su svogūnais.
3) WOW MAMA padažą „BBQ Classic“ sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi, šiuo glajumi patepkite sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyką ir dėkite jį ant grotelių. Kepkite apie 7 min., kartkartėmis apversdami ir patepdami glajumi.
4) Iškepusį šašlyką patiekite su svogūnų ir slyvų garnyru. Pagardinkite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.