AZIJIETIŠKU STILIUMI RUOŠTOS SALOTOS SU KOLDŪNAIS
20 min
1-2 porcijos


Ingredientai
- Saujos neutralaus skonio salotų lapų (romaninių)
- 1 morkos
- 2 trumpavaisių agurkų
- ½ raudonosios paprikos
- ½ vid. dydžio pankolio
- 1 raudonojo svogūno
- 150 g šaldytų sojos pupelių
- 300 g GYOZA koldūnų su vištiena ir grybais
- Aliejaus (kepti)
Padažui:
- 2 šaukštų WOW MAMA padažo „Sweet Asia Sauce“
- 1 cm dydžio gabaliuko nuvalytos imbiero šaknies
- 1 apelsino
Gaminimas
1. Padažui supilkite WOW MAMA padažą „Sweet Asia Sauce“ į dubenėlį, patarkuokite imbiero bei apelsino žievelės ir įspauskite apelsino sulčių.
2. Į kitą dubenį sudėkite pasmulkintus salotų lapus. Morką ir agurkus supjaustykite pailgomis plonomis riekelėmis, papriką – plonomis pailgomis juostelėmis. Supjaustykite plonai pankolį ir raudonąjį svogūną.
3. Visas daržoves sudėkite ant salotų lapų atskiromis krūvelėmis, nemaišykite. Šaldytas sojos pupeles atšildykite, perplaukite verdančiu vandeniu ir taip pat sudėkite į dubenėlį.
4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, pakaitinkite. Sudėkite GYOZA koldūnus su vištiena ir grybais, uždenkite keptuvę. Kepkite 2–3 min., kol apskrus. Įpilkite į keptuvę su koldūnais apie 100 ml vandens, uždenkite ir garinkite dar apie 3–4 min.
5. Užpilkite padažu salotas, ant viršaus išdėliokite pagamintus koldūnus.