

Ingredients
- 600g of chicken breasts
- 1 tsp of Cayenne pepper powder
- 1 tsp of garlic powder
- 3/4 tsp salt
- 3/4 tsp sweet smoked paprika
- 1/2 tsp ground cumin
- 1/2 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp honey
- 4 tsp olive oil
- 1/2 green lemon juice and zest
Filling
- 8 small tortillas
- Red cabbage
- Radish
- Red onion
- Chilli
- Avocado
- Coriander
- Daumantų Gurmaniškas mayonnaise with mango (for serving)
Method
- Marinatui visus ingredientus sumaišyk. Į maišelį sudėk vištieną, supilk marinatą ir tolygiai paskirstyk.
- Palik marinuotis šaldytuve 1 val.
- Keptuvėje įkaitink aliejaus. Sudėk vištieną. Kepk iš abiejų pusių, kol parus.
Supjaustyk riekelėmis. - Avokadus sutrink su kalendromis ir druska pagal skonį.
Kopūstą sutarkuok, svogūnus supjaustyk griežinėliais, ridikėlius, paprikas plonomis riekelėmis. Kalendras susmulkink. - Ant tortilijų (jas skanu pašildyti) dėk daržovių, vištienos, avokadų trintinio. Patiek su Daumantų Gurmanišku mangų skonio majonezu.