

Ingredientai
- 600 g vištų krūtinėlių
- 1 šaukštelis maltos Kajeno paprikos
- 1 šaukštelis česnakų miltelių
- 3/4 šaukštelio druskos
- 3/4 šaukštelio saldžiosios rūkytos paprikos
- 1/2 šaukštelio malto kumino
- 1/2 šaukštelio maltos kalendros
- 1 šaukštelis džiovintų raudonėlių
- 1 šaukštelis medaus
- 4 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/2 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės
Įdarui
- 8 mažos tortilijos
- Raudonojo kopūsto
- Ridikėlių
- Raudonųjų svogūnų
- Aitriųjų paprikų
- Avokadų
- Kalendrų
- Daumantų Gurmaniško majonezo su mangais patiekti
Gaminimas
- Marinatui visus ingredientus sumaišyk. Į maišelį sudėk vištieną, supilk marinatą ir tolygiai paskirstyk.
- Palik marinuotis šaldytuve 1 val.
- Keptuvėje įkaitink aliejaus. Sudėk vištieną. Kepk iš abiejų pusių, kol parus.
Supjaustyk riekelėmis. - Avokadus sutrink su kalendromis ir druska pagal skonį.
Kopūstą sutarkuok, svogūnus supjaustyk griežinėliais, ridikėlius, paprikas plonomis riekelėmis. Kalendras susmulkink. - Ant tortilijų (jas skanu pašildyti) dėk daržovių, vištienos, avokadų trintinio. Patiek su Daumantų Gurmanišku mangų skonio majonezu.