Kaukazo Adžika

Apie produktą

Šio produkto pagrindas yra tiršta pomidorų ir aitriųjų paprikų masė su česnakais ir kruopščiai atrinktomis prieskoninėmis žolelėmis. Adžika pasižymi  aštriu skonių ir yra labai aromatinga.

Tinka

Daumantų majonezas tinka sriuboms

sriuboms

Daumantų majonezas tinka padažams

padažams

Daumantų majonezas tinka troškiniams

troškiniams

tortilijoms

Daumantų majonezas tinka su užkandžiais

su traškučiais

Panašūs produktai

Panašūs produktai

Tradicinės garstyčios

Apie produktą

Tradicinio skonio, tačiau savyje turinčios aštrumo garstyčios gaminamos iš atrinktų kokybiškų žaliavų.

Garstyčios skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą, gerina virškinimą ir apetitą, todėl jas valgyti naudinga.

Tinka su

Daumantų majonezas tinka su mėsa

mėsos patiekalais

Daumantų majonezas tinka ant griliaus

grill patiekalais

svg-icon-dešrainis

dešrainiais

Daumantų majonezas tinka salotoms

gardinti salotas

Daumantų majonezas tinka troškiniams

marinavimui

Panašūs produktai

Panašūs produktai

Garstyčios lietuviškos

Lietuviškos garstyčios

Apie produktą

Tradicinio aitraus skonio, nekarčios, turinčios lengvo aštrumo, aromatingos ir tirštos garstyčios yra gaminamos iš „Dijon“ garstyčių pastos.

Tinka su

Daumantų majonezas tinka su mėsa

mėsos patiekalais

Daumantų majonezas tinka ant griliaus

grill patiekalais

svg-icon-dešrainis

dešrainiais

Daumantų majonezas tinka salotoms

salotoms

Daumantų majonezas tinka troškiniams

marinavimui

Panašūs produktai

Panašūs produktai

Adžika

Adžika

Apie produktą

Šio produkto pagrindas yra tiršta pomidorų ir aitriųjų paprikų masė su česnakais ir kruopščiai atrinktomis prieskoninėmis žolelėmis. Adžika pasižymi saldžiai aštriu skonių ir yra labai aromatinga.

Tinka

Daumantų majonezas tinka sriuboms

sriubomis

Daumantų majonezas tinka padažams

padažams

Daumantų majonezas tinka troškiniams

troškiniams

tortilijoms

Daumantų majonezas tinka su užkandžiais

su traškučiais

Panašūs produktai

Panašūs produktai

Krienai

Apie produktą

Stipraus skonio tradicinis lietuvių virtuvės prieskonis, nepamainomas pagardas Lietuvoje.

Krienas kaip kultūrinis augalas pradėtas auginti viduramžiais Vokietijoje. Šaknys turi angliavandenių, riebalų, azotinių medžiagų, vitamino G, mineralinių druskų (daugiausia kalcio, kalio, fosforo). Krienai gerina skrandžio ir žarnyno darbą, todėl jų patariama valgyti su visais sunkiai virškinamais mėsos patiekalais.

Tinka su

Daumantų majonezas tinka su mėsa

kepto kumpio

Daumantų majonezas tinka su mėsa

mėsos patiekalų

Daumantų majonezas tinka su žuvimi

žuvies

Daumantų majonezas tinka su kiaušiniais

kiaušinio

Daumantų majonezas tinka su mėsa

kiaulienos

Panašūs produktai

Panašūs produktai