Tradicinės garstyčios
Aštroko skonio, intensyvaus kvapo, gerai pertrintos tirštos garstyčios gaminamos iš rudų garstyčių grūdelių.


Apie produktą
Aštroko skonio, intensyvaus kvapo, gerai pertrintos tirštos garstyčios gaminamos iš rudų garstyčių grūdelių.
Lietuviškoje virtuvėje garstyčios dažniau buvo vartojamos prie virtų dešrelių arba šaltų užkandžių, tačiau tai klasikinis prieskonis ant grotelių keptai mėsai bei puikus pagardas troškiniams, padažams gaminti, salotoms gardinti, patiekalams su sūriu ruošti. Jos puikiai dera prie įvairių žuvies patiekalų, silkių marinatui gaminti, nepakeičiamos marinuojant upėtakį ar karpį prieš kepant ar troškinant. Tinka mėsos, o ypač kalakutienos kepsniams marinuoti. Garstyčių paprasčiausiai galima užsitepti ant sumuštinių su mėsa.
Tinka su

mėsos patiekalais
grill patiekalais
dešrainiais
gardinti salotas
marinavimui
