Atgal Pridėti receptą

Užkandžiai

0_1501230010_desrainis-d6868ba4cf6534f6c2c406a123c452cd.jpg

Ant žarijų keptas mėsainis

2017. 07. 28.
„Hot dog“ tipo bandelė, dešrelė (turi būti tinkama kepti ant žarijų, tai gali būti vištienos, pipirinė, kario, česnakinė ar kt.),...
0_1470914066_burgeris-9808d38d410952d644fd060d963b3597.jpg

Jautienos mėsainis su aluje virtais svogūnais

2016. 08. 11.
Mėsainio bandelė, jautienos mėsos paplotėlis, 6 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 1 vidutinio dydžio svogūnas, 1/2 šaukšto sviesto,...

Meksika kvepiantis jautienos mėsainis

2016. 08. 11.
Mėsainio bandelė, jautienos maltinukas, didelis šaukštas tarkuoto Čederio sūrio, šaukštas trintų avokadų, jalapeno pipirai (jei...
0_1450357551_cuk_saulutes-4d972fe70fc3de11c914649faa3781f2.jpg

Cukinijos saulutės

2015. 12. 17.
Cukinija, 2 kiaušiniai, džiūvesėliai, 100 g fermentinis sūris, majonezo „MangoMajo“
0_1450356115_vyt_jautiena-07a5d21d83ebc2a3d0e6d22ac76d9c4e.jpg

Užkandis su vytinta jautiena

2015. 12. 17.
6 riekelės vytintos jautienos, 12 alyvuogių, 1 pundelis gražgarsčių, 200 gramų konservuotų ananasų, 0,5 gūželės „Iceberg“ salotų,...
0_1434446534_blynai-40ba03fc98da3a5c63444a35f80737f6.jpg

Moliūgų ir bulvių blynai

2015. 06. 16.
3-4 didelės bulvės, moliūgo (maždaug tiek pat, kiek bulvių masės), 1 svogūnas, 2 kiaušiniai, 2-3 šaukštai Daumantų „Karališko“...
0_1432560868_pica-su-burokeliais-54787a3a891a955d639a3ff574ebce10.jpg

Madinga pica su burokėliais, feta ir gražgarstėmis

2015. 05. 25.
Tešlai:
1 arb. šaukštelis sausų mielių, žiupsnis cukraus, 180 ml šilto vandens, 225 g kvietinių miltų, 1/2 arb. šaukštelio...
0_1432560657_suris-marinuotas-adzikoje-fa3cc194be9bd44b85a0bd290d912a54.jpg

Adžikoje marinuotas baltas sūris

2015. 05. 25.
1 varškės sūris (apie 350 g), ½ arb. šaukštelio druskos, 2 valg. šaukštai „Daumantų“ adžikos.
0_1417695598_ryskios-salotos-3501b856fba0f9f457a02e588498b44e.jpg

Ryškios salotos

2014. 12. 04.
300 g raudonojo kopūsto, 200 g vištienos krūtinėlės, vienos saldžiosios paprikos, poro, citrinos, maltų juodųjų pipirų, druskos.
0_1417695170_keistasis-apkepas-3f51607ed83efddd94c8866075ccb193.jpg

Keistasis apkepas

2014. 12. 04.
Lavašas
200 g krevečių
200 g tarkuoto Parmezano sūrio
100 g gražgarsčių
4-5 šaukštai „MangoMajo“ majonezo
Raudonoji...
0_1417694142_svelnus-suktinukai-dbb123b88839b94c02e5d4a72fae1abc.jpg

Švelnūs suktinukai

Tešlai:
2 pilnos stiklinės miltų
1 kiaušinis
1/2 stiklinės vandens
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis ...

Naujienos

2017. 09. 21
Lietuviai neatsispiria grybams: ir sūriu apkepa, ir baltą mišrainę pagardina

Šviežios voveraitės arba baravykai, pakepinti ant sviesto su bulvėmis...


 

2017. 08. 04
Garstyčių diena: kodėl jas vertina prancūzai ir lenkai, bet pamiršta lietuviai

Garstyčios yra vadinamos vienu iš seniausių prieskonių, kuris buvo...